Ret skal være ret


Når jeg før har udtalt, at min mor ikke gad lave dukker og dukketøj til mine dukker, så er det ikke helt rigtigt. Jeg erindrer en ferie til Gardasøen – bare hende og jeg – hvor hun ikke strikkede andet end dukketøj til min dukke Petusa. Det kom der mange skønne stykker strikket dukketøj ud af. Jeg ville gerne have haft, at hun strikkede til min hjemmestrikkede dukke, som ses i midten, men det synes hun ikke. Det betød heller ikke så meget, for min egen strikkede dukke kunne godt passe tøjet. Dukken til venstre har jeg strikket som voksen. Jeg husker også en fødselsdag, hvor jeg fik en masse stykker hjemmestrikket dukketøj. Det var også den bedste gave, hun kunne give mig. 🙂 Til en anden fødselsdag fik jeg disse herlige strikkede tvillinger Nicolaj og Nicoline. Det var det eneste, jeg ønskede mig. 🙂 Jeg har selv strikket tøjet til dem. Det lille hvide sæt har min mor også strikket. Opskriften var til en anden strikket dukke – Strikke Sidse, men min mor lavede tøjet til at passe til min ønskedukke.

Se opskriften her nedenfor. Jeg synes godt nok min mor har ramt plet. De er bare helt magen til opskriften. 🙂

5 tanker om "Ret skal være ret"

  1. kan huske tvillingsdukker som jeg strikkede selv og har stadigvæk dem i kasser og kunne huske at miste opskrifter pga oversvømmet i kælder da jeg var mindre. Hvor kan man finde sådan lignende opskrifter.. æv.

  2. Jeg har dem, og du må gerne få en kopi af mig. Jeg kan scanne dem ind og sende dem til dig. Men der går lige en uge, før jeg kan komme til det. Så tjek din mail om godt en uge, så er de der.
    Mange hilsner Ilse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *