Loppe-skatte


Var på loppemarked i Kbh i dag. Og der sad hun så, Trolde-Sofie. Købte hende for 50,-. Hvem har mon strikket hende. Og for hvor længe siden? Jeg har opskriften, som er fra et Alt for damerne fra 1957.

Jeg købte også disse skatte, som næsten ikke kostede noget. Hjemmestrikket håndklæde for 20,- og 6 hjemmestrikkede gule vaskeklude for 65,-. Det fine hjemmestrikkede ternede dukketæppe fik jeg forærende, da hende, der havde standen ikke rigtig vidste, hvad hun skulle tage for det. Tænk hvor mange timers håndarbejde, jeg har købt for næsten ingenting. Og så det fine dukke porcelæn for 10,- pr. del.

2 tanker om "Loppe-skatte"

    • Hej Susanne,
      Ja, jeg ved det godt. Det er super af dem, synes jeg. :-) Jeg synes bare, det var så sjovt af finde dukken på loppemarked. Hun er ret godt lavet, lige på nær håret, som er klippet helt kort. Har overvejet at give hende noget nyt hår, men når jeg endelig har tid til min dejlige hobby, så er det mine egne designs, jeg arbejder med. Men måske en dag….. :-)
      Mange hilsner fra Ilse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>