Sjov mølle fra Bornholm


Den er købt på Bornholm for omkring 15 år siden. Jeg har haft den stående i garagen de sidste 10 år. Jeg blev så glad, da jeg så den der i garagen, og endnu gladere, da jeg fik sat den op i haven. Den gang kunne man købe møllerne mange steder på Bornholm, men man ser dem aldrig mere. Det er trist, for den er da rigtig sjov. Når det blæser, så snurrer møllen rundt, og de små mænd saver og hugger brænde.

3 tanker om "Sjov mølle fra Bornholm"

  1. Hej. Jeg leder efter sådan en mølle nu vi er på Bornholm. Men kan ikke finde sådan en, ville nemlig gerne have en til haven. Kan fu huske hvor din evt. Er købt.
    Hilsen Bethina

  2. Hej

    Jeg havde engang en farbror – Svend Erik Jensen som lavede disse Møller med arbejdende mennesker samt forskellige sprældemænd. Han solgt dem på markeder rundt på Bornholm. Han er desværre død nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *