Ponchogenser


Så blev jeg færdig med ponchogenseren. Den var sjov at strikke og det tog heller ikke så lang tid……selvom det trak ud i kalendertid. Har nok været 4-5 måneder om at strikke den. Jeg er godt tilfreds med den. Den er skøn at have på. image

2 tanker om "Ponchogenser"

 1. Hejsa.
  Har du et link til et sted, hvor man kan købe opskriften på dansk?

  Har ledt så længe efter den.

  Venlig hilsen Heidi 🙂

 2. Hej.
  Jeg ved det desværre ikke. Jeg har selv strikket efter den norske opskrift. Det var ikke svært, synes jeg. Jeg læste følgende et sted: “Jeg mener også at Annelise Bjerkely sælger den danske opskrift i sin Facebook gruppe. Du kan både kontakte hende der og på Ravelry.”
  Det var måske et forsøg?
  Mvh. Ilse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *